Satu Mare: Străzi din oraş în reparaţii capitale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mule străzi principale din municipiu au intrat în reparaţii capitale săptămâna aceasta. Circulaţia este îngreunată pentru autoturisme şi autobuze, traseele acestora fiind deviate.

Străzile Mihai Miteazul, Prahovei, Henri Coandă, Piaţa Romană şi Piaţa Jean Calvin au intrat ieri şi azi în reparaţii majore, circulaţia fiind astfel îngreunată pe ambele sensuri de circulaţie.
În zona pieţei Romane în primă fază a fost închis drumul de la rampă Pod Decebal - coborâre până la strada Cimitirului, circulaţia desfăşurându-se pe o singură bandă pe fiecare sens de circulaţie.
Pe strada Prahovei a fost închisă circulaţia, astfel încât ruta mijloacelor de transport în comun a fost deviată pe bulevardul Cloşca şi drumul Careiului.
„Reparaţiile au început ieri respectiv azi şi, conform planurilor, urmează să le finalizăm în luna decembrie. Lucrările decurg în mai multe etape, urmând ca străzile principale să fie închise pe mai multe sectoare, pe rând. Dacă timpul va fi favorabil şi temperatura nu va scădea sub 5 grade Celsius, vom reuşi să finalizăm munca propusă, dacă însă timpul nu ţine cu noi, s-ar putea ca lucrările să fie terminate abia în primăvară”, spune Kereskenyi Gabor, viceprimarul municipiului.
Lucrările sunt suportate de municipalitate, bugetul de reparaţie a străzilor fiind de 25.730.500 lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite