Satu Mare: Spitalul de Boli Contagioase a intrat în reabilitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spitalul de Boli Contagioase intră la reabilitare. Consiliul Judeţean şi Ministerul Sănătăţii alocă 3,5 milioane lei pentru lucrările de reabilitare interiaoră şi exterioară, respectiv dotarea spitalului cu noi aparaturi.

Spitalul de Boli Contagioase a intrat de astăzi în reabilitare capitală. Timp de 12 luni spitalul va fi în şantier parţial, lucrările fiind efectuate pe secţii, astfel încât să nu fie perturbată liniştea bolnavilor.
Lucrările vizează atât exteriorul, cât şi interiorul clădirii, respectiv dotarea cu noi aparaturi. Printre lucrările principale se numără schimbarea reţelelor de apă şi canalizare, a instalaţiilor de iluminat, tencuieli şi vopsit pereţi şi tavan.
O altă dotare constă în aducerea saloanelor la standarde europene, lucrări ce vor fi realizate treptat, respectiv ca spitalul să fie prevăzut şi cu un lift pentru transportul mai uşor al pacienţilor.
De ani de zile a fost nevoie de o astfel de lucrare majoră, deoarece clădirea în care funcţionează unitatea sanitară este veche de mai bine de 150 de ani.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite