Satu Mare: Soţia lui Csehi Arpad a născut în Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţia preşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Csehi Cristina, a născut duminică dimineaţa un băieţel la Spitalul din Fehergyarmat, Ungaria. Csehi Arpad, în vârstă de 35 de ani, a devenit tată pentru prima oară.

Micuţul a primit numele tatălui său, Arpad. „S-a născut prin cezariană perfect sănătos cu o greutate de 3,5 kilograme şi 52 de centimetri. Se simte bine, atât el, cât şi soţia mea. Sunt extrem de emoţionat şi abia aştept să-I aduc acasă“, a declarat preşedintele CJ, Csehi Arpad.
El a mai spus că soţia sa a fost tratată foarte bine la spitalul din Ungaria. Chiar dacă pe timpul sarcinii Cristina a fost supravegheată atât de un medic din Satu Mare, cât şi de unul din Ungaria, ea a preferat să nască în ţara vecină. „A fost o decizie personală. Ţin să precizez că această decizie nu are nici o legătură cu reclama negativă pe care o are la ora actuală sistemul sanitar din Satu Mare şi chiar din ţară. Costurile au fost rezonabile, preţurile sunt mai mici decât în clinicile private din oraşul nostru“, a mai spus Csehi Arpad. Preşedintele Consiliului Judeţean şi Cristina sunt căsătoriţi din august 2008.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite