Satu Mare: Şofer de TIR decedat, după ce a fost strivit între vagonul şi capul autotrenului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr şofer de tir în vârstă de 29 de ani a decedat azi dimineaţă în localitatea Mădăras după ce a fost prins între vagonul şi şasiul capului de TIR în timp ce efectua unele reparaţii la acesta. Până echipajul de pompieri a ajuns la faţa locului, şoferul a decedat.

Un şofer de TIR în vârstă de 29 de ani a decedat azi dimineaţă în localitatea Mădăras, după ce a fost prins între vagon şi şasiul capului de TIR. Pompierii din Satu Mare au fost anunţaţi despre producerea incidentului la ora 7.11 şi două autospeciale au fost trimise la faţa locului. „Şoferul a coborât din autoutilitară şi a pătruns sub aceasta pentru a efectua unele reparaţii, însă vagonul s-a prăbuşit peste el şi a rămas blocat între vagon şi şasiul capului autotrenului. Când cele două autospeciale ale Detaşamentului de Pompieri Satu Mare au ajuns la faţa locului s-a constatat decesul tânărului”, spune Aurel Ulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare.
Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului. Cazul a fost preluat de un procuror, dar şi angajaţii Inspectoratului Teritorial de Muncă au demarat o anchetă. Tânărul era angajat al unei companii de transport din Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite