Satu Mare: Smog şi Bolthard deschid noul sezon rock

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureştenii de la Bolthard concertează pentru prima oară la Satu Mare/Foto: Arhivă personală
Bucureştenii de la Bolthard concertează pentru prima oară la Satu Mare/Foto: Arhivă personală

Două trupe rock vor deschide sezonul concertelor de iarnă organizate de Centrul Cultural G.M. Zamfirescu. Primul concert e susţinut de Smog, din Satu Mare, şi Bolthard, din Bucureşti.

„Reluăm seria concertelor şi ne pregătim intens de Christmas Fest. Cel puţin bilunar vom avea câte un concert. Luna aceasta, pe lângă Smog şi Bolthard mai avem un concert de percuţie cu Cserey Csaba, respectiv un concert în 27 noiembrie cu trupa Crimson, iar pe parcursul lunii decembrie tradiţionalul Christmas Fest, cu trei evenimente de diferite genuri“, spune Maria Magdalena Matei, referent Centrul Cultural G.M. Zamfirescu.
Rockotecă la final
Băieţii de la Smog sunt invitaţi permanenţi ai centrului Zamfirescu, dar susţin concerte şi în alte oraşe ale ţării.
„Anul acesta am avut circa 40 de concerte prin ţară, din care doar 10% la Satu Mare. Aşteptăm să deschidem sezonul de iarnă din Satu Mare şi sperăm ca publicul să fie mai receptiv decât la ultimele concerte“, spune Lorant Sirgher, chitaristul trupei Smog.
După prestaţia băieţilor de la Smog, vor cânta şi cei de la Bolthard din Bucureşti, iar apoi publicul va avea parte şi de o rockotecă, organizată în aceeaşi sală. Concertul va avea loc mâine (sâmbătă), începând de la ora 20.00, iar preţul unui bilet este de 8 lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite