Satu Mare: Și-a ucis tatăl cu o lovitură de cuțit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrânul a fost lovit cu un cuţit mic de bucătărie
Bătrânul a fost lovit cu un cuţit mic de bucătărie

Un bărbat în vârstă de 71 de ani a murit ieri seară după ce duminică dimineața fiul său de 44 de ani l-a înțepat în torace cu un cuțit de bucătărie. Cuţitul i-a atins intestinul subțire provocându-i o hemoragie severă ceea ce a dus la moartea bătrânului.

Alexandru Keseru  de 44 de ani, a fost reținut urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat. Tatăl său, Alexandru Keseru, a fost găsit mort aseară lângă pat în jurul orei 17.00. Familia bătrânului a solicitat ajutorul medicului de gardă de la dispensarul din comună care a constatat, la fața locului, înțepătura din torace și a anunțat poliția. „A fost un scandal între ei duminică dimineața. E o familie de gospodari, au de toate pe lângă casă, însă din păcate sunt mari consumatori de alcool iar scandalurile se țineau lanț la ei acasă. Fiul îi reproșa într-una tatălui că numai el ține gospodăria. Dimineață, la micul dejun, s-au certat la masă, fiind amândoi sub influența alcoolului, iar fiul s-a evervat și a luat cuțitul de bucătărie și l-a înțepat pe tatăl său. Am intervenit des să aplanăm scandalurile din familia lor“, au declarat surse din cadrul postului de poliție din Pișcolt.

Potrivit comisarului de poliție Marius Gânță, bătrânul a murit în urma hemoragiei interne provocate de înțepătură. „I-a atins intestinul subțire provocându-i o hemoragie internă severă, aceasta fiind cauza morții bătrânului, a precizat comisarul“. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite