Satu Mare: Şi-a cumpărat permis fals cu 500 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Baia Mare şi-a cumpărat un permis englezesc de conducere fals pentru care a plătit 500 de euro. Cosmiv V., de 29 de ani, a fost depistat în trafic de poliţiştii de frontieră sătmăreni, ieri, în jurul orei 17.00.

Tânărul a fost oprit în trafic ieri pe ruta Carei – Tăşnad. Cosmin V., conducea un autoturism Fiat Brava, înmatriculat în Italia. Poliţiştii de frontieră i-au solicitat tânărului documentele personale dar şi cele ale maşinii şi au primit un permis de conducere eliberat de autorităţile engleze, dar care nu era autentic.

Şoferul a declarat poliţiştilor că în luna noiembrie anul trecut a fost contactat de un cetăţean român care a lucrat în Anglia care i-a promis că îl poate juta să obţină un permis de conducere contra sumei de 500 euro. Băimăreanul s-a învoit şi i-a trimis persoanei respective 300 de euro, iar la sfârşitul lunii ianuarie a.c., după ce a primit documentul, i-a mai dat respectivului 200 de euro. Totodată, Cosmin V. a recunoscut faptul că nu a susţinut niciodată examen pentru obţinerea permisului de conducere nici în România nici în Anglia.

Pe numele băimăreanului poliţiştii au întocmit dosar penal pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducere fără permis.



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite