Satu Mare: Seară de rock la Carei, duminică 12 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa Comunitară Sfântul Ladislau din Carei găzduieşte duminică seara de la ora 19.00 un concert special de jazz-rock şi jazz-fusion cu trupa In JazzTenso. Un bilet de intrare costă 10 lei, acestea putând fi procurate de la faţa locului. 

Proiectul In JazzTenso a fost prezentat pentru prima dată publicului larg în cadrul festivalului SamFest Jazz 2010, iar mai apoi în Olanda. Proiectul propune un program de piese ritmate şi melodice de jazz-rock, din repertoriul unor trupe şi muzicieni precum Mezzoforte, SpyroGira, Billy Cobham, Herbie Hancock etc, precum şi prelucrări a unor teme cunoscute din jazzul modern.

În echipa ce va evolua duminică figurează percuţionistul Cserey Csaba,  pianistul Puiu Bărnuţiu şi solistul vocal Dumitru Ipate din Satu Mare, bateristul Szucs Jozsef, bass-istul Bogdan Georgescu şi Enyedi Zsolt la sintetizatoare din Carei precum şi chitaristul Mihai Goth din Baia Mare. Ei au pregătit special pentru acest prilej un program de piese ce pot fi asezonate fuziunii jazz rock, majoritatea pieselor fiind instrumentale.
Spectacolul reprezintă un cadoul muzical de sărbători pentru toţi careienii din partea Casei de Cultură Municipale. Durata concertului este de 80 de minute.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite