Satu Mare: Se dansează Thriller pe 1 octombrie la Carei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Careienii organizează pe data de 1 octombrie a doua ediţie a concursului de dans „Jackson Day“. Evenimentul se va desfăşura pe platoul din faţa Monumentului Ostaşului Român cu începere de la ora 16.00.

Centrul Cultural al Municipiului Carei, organizează în data de 1 octombrie, pe platoul din faţa Monumentului Ostaşului Român, cu începere de la ora 16.00 a doua ediţie a concursului „Jackson Day”. Cei mai buni imitatori ai stilului de dans Michael Jackson vor primi diplome dar vor fi premiaţi şi tinerii care se vor apropia cel mai tare de stilul vestimentar al regelui pop.

Totodată se va desfăşura şi un concurs desen despre Jackson şi va avea loc şi o probă de dans sincron pe ritmurile melodiei Thriller. „Intenţionăm să facem o tradiţie din acest concurs. În fiecare an vrem ca tinerii să se întâlnească pe data de 1 octombrie şi să se distreze. Tinerii care s-au înscris déjà la concurs îşi pregătesc costumele şi fac zilnic repetiţii“, a declarat Bogdan Gerogescu, directorul Centrului Cultural din Carei. 

Sătmărenii care doresc ia parte la mega-dansul Thriller, pot participa în fiecare zi la repetiţii la Centrul Cultural din Carei. Înscrieri se fac la faţa locului.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite