Satu Mare: Şase minori sunt anchetaţi pentru o tâlhărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de şase minori sunt cercetaţi în cazul unei tâlhării comisă luni într-o clădire dezafectată din cartierul Sătmărel. Cei şase au agresat fizic şi au tâlhărit două femei care locauiau fără forme legale în clădire. Tinerii sunt cercetaţi penal, ancheta fiind condusă de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi prin serviciul apeluri de urgenţă 112 despre o tâlhărie comisăluni, în cartierul Sătmărel. Şase minori, având vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, au pătruns într-o clădire degradată din cartierul Sătmărel, unde au tâlhărit două femei care locuiau fără forme legale.
Din primele cercetări ale poliţiştilor de investigaţii criminale a rezultat că tinerii au pătruns cu forţa în clădirea respectivă, au sustras o sumă de 45 de lei şi diferite produse alimentare, iar când au fost surprinşi în flagrant de una din locuitoare, aceştia au agresat-o fizic, i-au furat telefonul mobil şi au fugit.
Cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de lângă Judecătoria Satu Mare, iar cercetările în caz continuă.
„Cei şase suspecţi, cu toţii fiind din municipiu, sunt cercetaţi în stare de libertate, ancheta fiind supravegheată de procurorii sătmăreni pentru stabilirea cu exactitate a activităţii infracţionale a minorilor”, spune Ana Lăpuştea Mălăescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite