Satu Mare: S-a prezentat la UPU după ce a consumat substanţe etnobotanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Satu Mare / Foto: Arhivă
Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Satu Mare / Foto: Arhivă

Un tânăr sătmărean s-a prezentat de bunăvoie la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) după ce a consumat substanţe etnobotanice. Băiatul se afla în stare de uşoară agitaţie, prezenta slăbiciuni şi greţuri.

Un băiat în vârstă de 18 ani s-a prezentat sâmbătă seară la UPU într-o uşoară stare de agitaţie, prezentând greţuri şi stări de slăbiciune. Acesta a declarat medicilor care l-au luat în primire că a consumat diferite substanţe etnobotanice.
Medicii i-au acordat îngrijiri medicale, i-au efectuat o serie de examinări, iar după trei ore tânărul a părăsit unitatea medicală.
„S-a prezentat singur la UPU spunând că are greţuri şi că se simte slăbit. Tânărul era uşor agitat, recunoscând că a consumat substanţe etobotanice. După ce personalul medical i-a adminsitrat sedative ca tratament, tânărul şi-a revenit”, spune Cosntantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare.
Tânărul a trecut printr-o serie de examinări pentru a exclude orice alte boli cauzate de substanţe, air după trei ore a părăsit unitatea spitalicească.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite