Satu Mare: S-a izbit cu maşina de un TIR şi a murit pe loc (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Peneghi în vârstă de 23 de ani din Satu Mare a murit în această seară într-un accident de maşină între localitatea Vetiş şi Decebal. Băiatul a vrut să întoarcă pe mijlocul şoselei, nu s-a asigurat şi s-a izbit de un TIR. Şi-a pierdut viaţa pe loc.

Vezi aici mai multe fotografii

Un accident tragic s-a produs în această seară la ora 19.10 în judeţul Satu Mare între localităţile Vetiş şi Decebal. Un sătmărean de numai 23 de ani şi-a pierdut viaţa pentru că nu s-a asigurat la întoarcere pe mijlocul şoselei. Autoturismul Volkswagen Polo, condus de Marius Peneghi, a intrat în coliziune cu un TIR cu număr de Bihor, şi a decedat pe loc.

image

Martorii spun că la un moment dat au văzut cum tânărul încerca să se întoarcă pe mijlocul şoselei, iar în clipa următoare a dispărut de pe şosea şi s-a auzit un zgomot. Bărbatul a intrat în TIR, care l-a proiectat la câţiva metri, maşina făcându-se praf.
Trei echipaje alei Poliţiei Rutiere şi o Ambulanţă s-au deplasat la faţa locului. Medicii de pe Ambulanţă au încercat să-l resusciteze, însă băiatul nu a mai putut fi salvat.

image

„Cercetările privind cazul continuă pentru identificarea persoanei decedate şi a condiţiilor în care s-a produs accidentul”, spune Ana Lăpuştea Mălăescu, purtătorul de cuvânt al Inspectorarului Judeţean de Poliţie Satu Mare.

În urma accidentului, pe ambele sensuri de mers s-a blocat circulaţia, iar maşinile au format coloane de câte circa 2 km/sens de mers.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite