Satu Mare: Program special de Paşti pentru Direcţia de Impozite şi Taxe Locale, Starea Civilă şi Direcţia de Evidenţă a Persoanelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria municipiului Satu Mare informează sătmărenii despre programul special a trei servicii publice funcţionale în subordinea Primăriei. Aşadar, duminică, luni şi marţi a fost stabilit un program special pentru Direcţia de Impozite şi Taxe Locale, Starea Civilă şi Direcţia de Evidenţă a Persoanelor.

Cu ocazia sărbătorilor Pascale, trei servicii din cadrul Primăriei Satu Mare vor funcţiona cu program special. Aşadar, Direcţia de Impozite şi Taxe Locale va fi închisă atât duminica, cât şi în a doua zi de Paşte, luni. Nu se lucrează nici la Starea Civilă în prima zi de Paşte, duminică, însă luni serviciul va funcţiona de la ora 9.00 la 14.00 şi marţi de la ora 7.30 la 16.30. Totodată, ghişeul unic de la Direcţia de Evidenţă a Persoanelor nu va funcţiona în zilele de duminică şi luni, urmând ca programul să fie reluat de marţi, când va fi deschis de la ora 8.30 la 16.30.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite