Satu Mare: Prinşi în flagrant la furat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorităţile le-au întocmit dosar penal pentru furt calificat / Foto: Arhivă
Autorităţile le-au întocmit dosar penal pentru furt calificat / Foto: Arhivă

Un bărbat de 52 de ani din Carei şi un tânăr de 17 ani din Satu Mare sunt cercetaţi pentru furt calificat, după ce, în acest weekend aceştia au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să sustragă cafea, respectiv alcool din magazine.


In cursul acestui  sfârşit de săptămână jandarmii sătmăreni au fost solicitaţi pentru identificarea autorilor mai multor furturi.  reprezentanţii unui supermarket situat pe strada Careiului din municipiul Satu Mare, au sesizat  vineri, în jurul orelor 13.00, jandarmii sătmăreni cu privire la faptul că un tânăr a sustras mai multe produse din magazin. Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Satu Mare, o patrulă s-a deplasat la faţa locului, unde l-au identificat pe B. Teofil în vârstă de 52 de ani din Carei, care aflându-se la cumpărături în supermarket, a sustras mai multe produse de pe raionul cu produse alimentare:  patru pachete de cafea naturală marca „Jacobs Kronung”, de 500 grame în valoare totală de 87,98 lei, dar şi o  şapcă bărbaţi de culoare maro în valoare de 19,99 lei. Produsele au fost găsite asupra bărbatului, acesta ascunzându-le în buzunarele de la geacă şi  încercând să părăsească magazinul fără să plătească.
Produsele sustrase în valoare de 107,97 lei au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral. Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.
Minor prins în timp ce fura alcool
Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Satu Mare, un minor în vârstă de 15 ani a fost prins sâmbătă în timp ce încerca să sustragă dintr-un  magazin o sticlă de coniac de marca  „Alexandrion”  de 700 ml în valoare de 35,99.   Acesta a declarat că a văzut sticla pe raft fără a avea codul de bare  aplicat şi i s-a părut că o poate sustrage mai uşor. Tânărul a încercat să treacă de casa de marcat fără  să plătească, ascunzând sticla  în pantaloni. Produsul a fost restituit reprezentantului magazinului, iar tânărului i-au fost întocmite acte premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.    

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite