Satu Mare: Prins cu ţigări de contrabandă şi alimente fără acte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării/Foto:IJPF
Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării/Foto:IJPF

Un tânăr din comuna Batarci este cercetat de poliţişti pentru contrabandă cu ţigări după ce ieri a fost prins în timp ce transprota 400 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană şi alte produse fără acte de provenienţă. Ţigările şi celelalte produse au fost confiscate.

Poliţiştii de frontieră sătmăreni din sectorul PF Tarna Mare au depistat un tânăr din comuna Batarci în timp ce transporta ţigări de contrabandă. Adrian Iacob C. de 24 de ani a fost oprit la un control de rutină pe comunciaţia Halmeu-Batarci, iar în timpul controlului poliţiştii au descoperit 400 de pachete de ţigări marca Jing Ling, cu timbru fiscal ucrainean şi fără acte de provenienţă. Totodată, în comaprtimentul de marfă al autoturismului erau şi alte produse alimentare: apă minerală, băuturi răcoritoare, lichior şi 350 kg de zahăr, respectiv 23 litri de motorină – pentru care de asemenea nu avea acte justificative.
Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu suma de 1.000 de lei. Totodată, el este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de cotnrabandă.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite