Satu Mare: Prins cu ţigări de contrabandă, a înjurat şi ameninţat vameşii din Halmeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră sătmăreni cercetează  un sătmărean care a devenit recalcitrant în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu în momentul în care lucrătorii vamali doreau să ia măsuri legale împotriva sa.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, Leonard Claudiu, s-a prezentat ieri seară în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, pentru a intra în ţară.  Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în Satu Mare. Cu ocazia formalităţilor pentru intrare în ţară , sătmăreanul a declarat autorităţilor vamale că deţine o cantitate de 20 pachete de ţigări netimbrate. Lucrătorii vamali i-au comunicat  cetăţeanului că nu poate să introducă în ţară mai mult de două pachete ţigări, conform legislaţiei în vigoare. Leonard Claudiu S. a devenit nervos, urcându-se în autoturism înainte de finalizarea controlului vamal, cu intenţia de a pleca de pe aliniamentul de control.
Poliţiştii de frontieră  sătmăreni, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au intervenit pentru reţinerea persoanei, moment în care acesta le-a adresat injurii lucrătorilor şi i-a ameninţat.
Conducătorului auto i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, cercetările în acest caz fiind în desfăşurare.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite