Satu Mare: Primarul a verificat azi noapte 18 localuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipe de control formate din poliţişti comunitari şi inspectori din cadrul Biroului Control Comercial Autorizaţii de Funcţionare al primăriei, în frunte cu primarul Iuliu Ilyes au efectuat azi noapte controale inopinate în mai multe localuri din oraş. 18 unităţi au fost verificate iar în şapte au fost găsite nereguli, administratorii fiind amendaţi.

Primarul municipiului, Iuliu Ilyes, a participat azi noapte la un control inopinat efectuat în localurile sătmărene. Alături de echipaje mixte formate din poliţişti comunitari şi inspectori din cadrul Biroului Control Comercial Autorizaţii de Funcţionare, la ora 2.00 a pornit într-o razie în localuri fiind verificate orarul de funcţionare şi respectarea normelor de poluarea fonică. Au fost verificate 18 unități comerciale, din care în 7 au fost găsite nereguli, administratorii fiind sancţionaţi.

Administratorii care nu se conformează regulilor impuse de autorităţi riscă inclusiv pierderea definitivă a autorizaţiei de funcţionare. Primarul a declarat că în perioada următoare se vor mai efectua asemenea controale iar cu prioritate se va verifica funcționarea unităților de alimentație publică cu privire la respectarea orarului de funcționare autorizat.
  

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite