Satu Mare: Primarul a aprobat desfăşurarea mitingului sărăciei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul municipiului Satu Mare Iuliu Ilyes a aprobat organizarea mitingului sărăciei mâine între orele 15.30-17.30 pe platoul din Piaţa 25 Octombrie, miting organizat de către Cartel Alfa Satu Mare.

„În baza cererii depuse la primărie înregistrată de către Uniunea Sindicală ,,Cartel Alfa", Filiala Satu Mare, în calitate de organizatori,  privind autorizarea organizării unei acţiuni de protest în faţa Casei se Cultură a Sindicatelor, respectiv, în faţa Instituţiei Prefectului,  în ziua luni , 20 septembrie 2010, între orele 15.30 - 17.30,  în urma analizei în comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice a municipiului Satu Mare am aprobat desfăşurarea mitingului în condiţiile prezentate în cerere“, a declarat primarul.

În cadrul şedinţei s-a stabilit ca persoanele responsabile care vor purta ca însemn, banderole albe pe braţul drept să fie împrejurul manifestanţilor şi ca manifestanţii să fie informaţi corect de condiţiile de desfăşurare a mitingului. Organizatorii au obligaţia să stabilească ca afluirea şi defluirea participanţilor să se facă individual. Totodată, organizatorii au obligaţia de a înregistra mitingul la Inspectoratul de Poliţie şi lacel de Jandarmi.
Potrivit secretarului uniunii sindicale, Vasile Dârle, la protest sunt aşteptaţi aproximativ 1.500 de sătmăreni.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite