Satu Mare: Prima etapă a Rally sprint în Poligonul ACR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai buni piloţi din Satu Mare îşi pregătesc motoarele pentru prima etapă a concursului Rally sprint 2011, care se va desfăşura sâmbătă la Poligonul ACR.

Unul dintre favoriţii competiţiei, Daniel Domuţa, de 17 ani, va concura cu o Honda Civic, dotată cu un motor de 160 de cai. „Este a doua competiţie la care m-am înscris. Maşina este pregătită special pentru raliuri. Anul trecut m-am clasat pe primul loc la categoria piloţilor profesionişti, dar am înregistrat şi un record de pistă de 1 minut şi 42 de secunde“, a declarat Daniel.
40 de piloţi au confirmat participarea
„Am luat legătura cu cei 150 de piloţi care au participat în ultimii doi ani la acest concurs, iar până în prezent avem confirmarea din partea a 40 de piloţi. Sperăm să se înscrie şi mai mulţi. Lucrăm deja la amenajarea pistei şi securizarea marginilor acesteia pentru siguranţa spectatorilor şi a piloţilor“, a declarat David Seletye, directorul ACR Satu Mare.
În acest an, campionatul se va desfasura în cinci etape. Înscrierile pentru concursul de sâmbătă se fac la Poligonul ACR între orele 9.00 şi 10.30, după care va urma o manşă de antrenamente şi două probe cronometrate. Taxa de participare este de 60 de lei pentru cei care nu sunt membrii ACR şi de 30 de lei pentru membrii clubului.
În concurs sunt acceptate orice tip de maşini, obligatorii fiind casca de protecţie, centura de siguranţă, stingătorul şi trusa medicală.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite