Satu Mare: Prefectul a făcut ordine la Paşapoarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea prefecturii Satu Mare a decis prelungirea programului de lucru la serviciul de paşapoarte din cauza numeroaselor reclamaţii la adresa personalului angajat care, în ultimele zile,  nu se descurca cu numărul mare de cereri din partea sătmărenilor.

Astfel, începând de ieri, programul de lucru cu publicul a fost prelungit cu două ore. Ghişeele nu se mai închid la ora 16.00, după programul vechi, ci la ora 18.00. În ultimele două zile forţele de ordine au fost nevoite să intervină la serviciul de paşapoarte pentru a calma nervii celor care au aşteptau de ore întregi să li se preia actele.

Solicitanţii de paşapoarte vor primi numere de ordine din data de 9 august

Deasemenea s-a mai stabilit ca începând din data de 9 august solicitanţii de paşapoarte vor primi numere de ordine speciale prin intermediul carora se va stabili ordinea preluarii dosarelor. Aceste numere vor fi de la 1 până la 100 în fiecare zi şi vor fi distribuite zilnic de către un lucrător din cadrul serviciului în intervalul orar 8 – 8.30. Numărul solicitărilor la serviciul de paşapoarte a crescut în ultimele zile cu 50% pe zi. 

Totodată sătmărenii care nu au nevoie de paşapoarte în această perioadă sunt rugaţi să revină în septembrie. „În condiţiile în care în ţările membre UE se poate circula doar cu cartea de identitate îi rugăm pe cei care nu au nevoie urgentă de paşaport în această perioadă să revină în septembrie“, se precizează în comunicatul prefecturii.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite