Cătălin Golban este DJ-ul care provoacă insomnii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezident al clubului „Insomnia“, DJ CătăBoy este unul dintre cei mai apreciaţi DJ din Satu Mare. Remixurile sale au ajuns şi pe posturile naţionale de radio.

Profil
Născut: 4 iunie 1985, Satu Mare
Studii: Universitatea „Vasile Goldiş“,Facultatea de Informatică
Familie: necăsătorit


Cătălin Golban, alias DJ CătăBoy, aduce distracţia pe ringul de dans în fiecare sâmbătă noaptea într-unul dintre cele mai mari cluburi din oraş. Fiind printre cei mai tineri DJ din Satu Mare, el a reuşit să producă remixuri care sunt difuzate în prezent pe cele mai ascultate posturi de radio din ţară.

A luat lecţii de pian

Cătălin a fost de mic pasionat de muzică, iar primul instrument pe care l-a studiat a fost pianul. „De mic mi-a plăcut muzica. Îmi plăcea percuţia, dar eram fascinat de clape, aşa că la vârsta de 12 ani am început cursurile de pian în cadrul Palatului Copiilor din Satu Mare, unde, timp de mai bine de doi ani am studiat cu profesorul Sorin Berindei“, îşi aminteşte Cătălin. În timpul liceului şi-a dat seama însă că meseria de DJ este pe gustul său. „Îmi amintesc că în clasa a X-a mergeam în club şi întotdeauna stăteam aproape de DJ pentru a observa cum mixează. Ulterior, cu ajutorul unor soft-uri de calculator, care aveau o interfaţă similară platenelor, m-am familiarizat cu butoanele, astfel că atunci când m-am pus la pupitru ştiam deja fiecare buton la ce foloseşte“, spune zâmbind CătăBoy.

Chiar dacă are doar 25 de ani, Cătălin este DJ în cluburi de mai bine de 7 ani. „Prima rezidenţă a fost într-un club din localitatea Lazuri, unde am mixat timp de doi ani. Ulterior, în Satu Mare am mixat circa trei ani în clubul «Dracula», iar în ultimii trei ani am fost rezident în club «Insomnia», unde mixez şi acum în fiecare sâmbătă“, spune Cătălin. El a produs mai multe remixuri house care sunt difuzate de posturile de radio naţionale. „Am făcut mai multe astfel de remixuri, unele au ajuns foarte cunoscute şi difuzate chiar pe radiourile naţionale“, spune DJ CătăBoy.

Ce-i place
Pe lângă muzica house pe care o mixează în club, lui Cătălin îi place şi muzica populară. „Nu mi-e ruşine să recunosc faptul că îmi place să ascult şi muzică populară de calitate“, spune Cătălin.

Ce nu-i place
„Nu îmi place faptul că parcă nu se mai distrează lumea ca în urmă cu câţiva ani. Poate sunt şi vremurile acestea de criză de vină, dar cu atât mai mult este nevoie de puţină relaxare“, crede Cătălin.



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite