Satu Mare: Ploaia torenţială a inundat cartierul Micro 16

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În 15 minute, străzile şi parcările din Micro 16, din municipiul Satu Mare au fost inundate. Oamenii au avut nevoie de cizme de cauciuc pentru a trece de bălţiile formate. Ploaia torenţială a umplut canalizăriile, care au cedat în faţa cantităţii mari de apă.

În jurul oreo 12.00, sătmărenii care stăteau pe terase au fost luaţi prin suprindere de o ploaie torenţială, care nu a durat mai mult de 15 minute. Majoritatea dintre ei şi-au făcut curaj să intre în local, însă au avut parte de un duş foarte rece. Canalizăriile s-au umplut rapid, nemaifăcând faţă cantitaţii mari de precipitaţii căzute.

image


Cartierul Micro 16 a fost cel mai afectat. Zeci de stăzi au fost inundate, soferii întâmpinând mari obstacole. Pe bulevardul Sănătăţii s-au format bălţi uriaşe, iar în unele scări de bloc a intrat şi apa.

image

Unul dintre cei mai vechi proprietari din Micro 17, Alexandru Ivanovici spune că la fiecare ploaie torenţială, străziile sunt inundate. „Din păcate, multe s-au spus şi nimic nu se face. Lucrătorii de la Florisal contribuie şi ei, din păcate negativ, la înfundarea canalizărilor. S-a promis un cartier european, însă noi am rămas fără fapte“, a spus Alexandru Ivanovici.

Parcări pline de apă



Tot în cartierul Micro 16, pe strada Zenit, parcăriile s-au transformat în bălţi. „Nu pot să trec, este apă peste tot. Degeaba ne tot plângem, că nimeni nu rezolvă situaţia. De 30 de ani ne confruntăm cu această problemă“, a spus Aurelia Coman.

image
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite