Satu Mare: Peste 6.600 de artificii și petarde au confiscat polițiștii din piețe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șapte sătmăreni s-au ales cu dosare penale pentru deținere și comercializare fără drept de obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice. Asupra lor polițiștii au găsit peste 6.600 de astfel de obiecte.

Peste 6.600 de obiecte artizanale, petarde și artificii, au confiscat polițiștii sătmăreni din piețele din Satu Mare și Negrești Oaș, în perioada 30 decembrie 2010-2 ianuarie 2011. Șapte persoane s-au ales cu dosare penale.

Cele mai multe obiecte artizanale au fost găsite asupra unui bărbat de 33 de ani, Marcel B., care oferea spre vânzare 2.460 de bucăți. 1.380 de petarde au găsit polițiștii și asupra sătmăreanului Robert D., de 31 de ani tot din Satu Mare iar alte 2.000 de petarde au fost descoperite în piața din Negrești Oaș. Acestea erau oferite spre vânzare de către Vasile L., de 20 de ani.  

Petardele şi artificiile au fost ridicate de poliţişti în vederea confiscării şi expertizării iar pe numele celor șapte persoane au întocmit dosare penale pentru deținere și comercializare fără drept de obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestec pirotehnic.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite