Satu Mare: Peste 300 de sancţiuni în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puţin de 305 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 17.000 de lei, au aplicat poliţiştii sătmăreni în perioada 22 - 24 octombrie. cei mai mulţi şoferi au fost amendaţi pentru depăşirea vitezei legale şi neutilizarea centurii de siguranţă.

Printre cei sancţionaţi se numără 12 biciclişti, 10 căruţaşi, 18 mopedişti, 62 conducători auto care nu au respectat regimul legal de viteză, 64 care nu au folosit centura de siguranţă, 21 care nu aveau documentele asupra lor şi 34 care conduceau autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice. Totodată, au fost ridicate în vederea suspendării 6 permise de conducere, dintre care 3 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, două pentru consum de alcool şi unul pentru depăşire neregulamentară.
De asemenea, poliţiştii au continuat seria acţiunilor pe linie rutieră şi pentru combaterea contrabandei în mediul rural. Oamenii legii au legitimat 446 persoane şi verificat 277 autovehicule, iar pentru nereguli constatate au aplicat 46 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 5.000 de lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite