Satu Mare: Peste 280 de catedre pentru suplinitori au rămas neocupate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

282 de posturi pentru cadrele didactice suplinitoare au rămas neocupate în urma şedinţei de repartizare care s-a desfăşurat în perioada 28-30 iulie. Catedrele ocupate în judeţul Satu Mare sunt în număr de 380 dintre care 212 în mediul urban şi 168 în mediul rural.

380 de catedre ocupate
În urma şedinţei de repartizare au fost ocupate 380 de posturi din care 212 în mediul urban şi 168 în mediul rural.  Din cele 282 de catedre neocupate, 161 sunt în mediul urban şi 121 în cel rural. Acestea vor putea fi ocupate în etapele următoare.

Revalidarea fişelor, în 3 şi 4 august

Revalidarea fişelor de înscriere pentru candidaţii care nu au obţinut note peste 5 la concursul din data de 14 iulie, sau care nu s-au prezentat la concurs, va avea loc în zilele de 3 şi 4 august la Grupul Şcolar „Constantin Brâncuşi“ între orele 9.00-15.00. Revalidarea se va desfăşura după un grafic pe discipline care va fi afişat mâine, 2 august, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean. Totodată, candidaţii suplinitori calificati, care nu s-au înscris până acum la concurs, se pot înscrie marţi şi miercuri, 3-4 august, la Grupul Şcolar „Constantin Brâncuşi”.

Probele practice şi testele de limbă se vor desfăşura în data de 5 august, iar concursul va avea loc a doua zi, pe 6 august. Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean anunţă candidaţii că locatiile de desfăşurare precum şi orele de începere vor fi comunicate în timp util.




Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite