Satu Mare: Pe baza unor acte false, un sătmărean a vrut să scoată din ţară 19 metri cubi de lemne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sătmărean de 44 de ani a încercat să scoată, ieri, din ţară pe la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, 19 metri cubi de lemn pentru care a prezentat autorităţilor acte false.

Cristian Nicolae B. s-a prezentat la Petea ieri dimineaţă în jurul orei 06.45 la volanul unei autoutilitare Mercedes cu care tracta o semiremorcă încărcată cu lemne, în total 19 metri cubi. 
La controlul de frontieră s-a constatat că pe avizul de însoţire a mărfii s-au operat modificări la data emiterii documentului şi data plecării transportului.
Şoferul a declarat că a primit avizul de la administratorul unei firme de profil din localitatea Viile Satu Mare iar marfa trebuia să ajungă la o persoană fizică din localitatea Csenger, Ungaria.
Pe numele şoferului şi al administratorului firmei din Viile Satu Mare au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale. Marfa a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Satu Mare, iar avizul de însoţire a mărfii a fost reţinut pentru continuarea cercetărilor.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite