Satu Mare: Patru persoane rănite într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost transprotată la spital pentru îngrijiri medicale
Femeia a fost transprotată la spital pentru îngrijiri medicale

Un tânăr de 29 de ani a accidentat aseară aptru persoane când a efectuat un viraj spre stânga fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu un autotren. Unul din cei patru pasageri a fost grav rănit şit ransportat la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii  încă efectuează cercetări, iar ambilor conducători le-au fost recoltate probe biologice.

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a accidentat ieri seară patru persoane. Tânărul a încercat să facă un viraj spre stânga, dar a pierdut controlul volanului şi s-a lovit de un autotren. Cei patru pasageri din autoturismul pe care-l conducea tânărul au fost răniţi, iar o femeie de 25 de ani a fost transportată la spital cu răni grave. „Aseară, în jurul orei 20.00, am fost sesizaţi despre un accident produs pe DN 19, în afara localităţii Oraşu Nou. Din primele cercetări a reieşit faptul că Cristian V., de 29 de ani, a încercat să vireze spre stânga fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu un autotren”, spune Camelia Borz din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.
Femeia de 25 de ani a fost transporattă la spital cu răni grave, iar ceilalţi trei pasageri au scăpat cu răni mai uşoare. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili condiţiile în care s-a produs accidentul, iar celor doi şoferi implicaţi în accident le-au fost recoltate probe biologice pentru a stabili dacă aceştia au consumat alcool.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite