Satu Mare: Patru kilograme de tutun au confiscat ieri poliţiştii de frontieră de la Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru kiliograme de tutun ascuns în locul destinat roţii de rezervă şi sub capota unei autoutilitare au găsit ieri poliţiştii de frontieră de la Urziceni. Tutunul era ambalat în 24 de pungi şi transportate cu un sac de rafie. Şoferul autoutilitarei, un bărbat de 50 de ani din localitatea Tiream, a declarat poliţiştilor că a cumpărat tutunul pentru consum propriu din localitatea Vallaj (Ungaria). 

Mihai V., de 50 de ani, din Tiream a intrat în ţară cu autoutilitara pe la Urziceni. La controlul maşinii, poliţiştii de frontieră au găsit ascunse patru kilograme de tutun unguresc.

 Pe numele bărbatului, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru deţinere sau comercializare pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 1 kg tutun de fumat, şi evaziune fiscală.

Întreaga cantitate de tutun a fost ridicată în vederea confiscării, iar autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Urziceni până la finalizarea cercetărilor.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite