Satu Mare: Patru decenii de înfrăţire sărbătorite la Zutphen în Olanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile locale sătmărene se pregătesc de festivităţile olandeze dedicate celebrării a 40 de ani de înfrăţire a oraşului Satu Mare cu oraşul Zutphen (Olanda). O delegaţie formată din interpreţi de muzică uşoară şi populară, sportivi şi artişti vor prezenta spectacole în oraşul olandez.   

Evenimentele se vor desfăşura în perioada 27-29 august. Delegaţia sătmăreană este condusă de către primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes. Vor participa la manifestări Ansamblul Folcloric Cununiţa, trupele In Extenso şi Black River Blues Band însoţite de percuţionistul Cserey Csaba, scrimerii sătmăreni ai Clubul Sportiv Satu Mare  şi Filarmonica Dinu Lipatti care va susţine un concert în oraşul înfrăţit vineri, 27 august.

Din delegaţie mai fac parte consilieri locali dar şi reprezentanţi ai instituţiilor care şi-au pus amprenta asupra acestei relaţii de înfrăţire, Muzeul Judeţean, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Grădiniţa „Dumbrava Minunată”. Totodată, angajaţi ai primăriei Satu Mare vor forma o echipă de fotbal care va participa, la invitaţia lansată de către Clubul de Fotbal AZC din Zutphen, la Turneul de Fotbal „Torenstad“. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite