Satu Mare: Oferte „last minute“ pentru noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sătmărenii mai pot alege din ofertele de Revelion lansate de localurile din oraş. Foto: arhivă
Sătmărenii mai pot alege din ofertele de Revelion lansate de localurile din oraş. Foto: arhivă

Sătmărenii care nu s-au hotărât unde-şi vor petrece noaptea dintre ani mai pot alege din ofertele restaurantelor din oraş. La majoritatea restaurantelor şi cluburilor din Satu Mare se mai pot face rezervări pentru petrecerea dintre ani, chiar dacă au rămas puţine zile până la Revelion.

Chiar dacă rezervările pentru masa de Revelion au început din timp, au rămas şi acum locuri libere în unele restaurante şi cluburi din oraş. Administratorii localurilor dau vina, pentru această situaţie, pe criză. Preţurile pentru petrecerea şi masa de Revelion pornesc, în oraş, de la 179 de lei şi pot ajunge chiar şi la 260 de lei.
179 de lei meniul
La restaurantul Paloma se mai fac rezervări. Aici, meniul pentru o persoană costă 179 de lei. Petrecăreţii vor avea parte de un meniu bogat şi variat, iar atmosfera va fi întreţinută de formaţia Sincron. „Vom servi un aperitiv bogat, un preparat din peşte, ciorbă, felul doi şi, ca desert, tort“, arată Vasile Lup, patronul restaurantului. Unitatea dispune de 350 de locuri, dar au mai rămas câteva neocupate. În noaptea de Revelion se va organiza şi o tombolă cu premii consistente. „Premiul cel mare constă într-o excursie de trei zile, pentru două persoane, la Băile Felix, într-un hotel de patru stele“, mai spune Vasile Lup. La restaurantul Select, mai sunt disponibile 40 de locuri. Preţul meniului este de 260 de lei. Organizatorii petrecerii le-au pregătit sătmărenilor care optează pentru a-şi petrece noaptea de Revelion aici multe surprize, muzică bună, precum şi un foc de artificii. Atmosfera va fi întreţinută de DJ Soso.
Atracţiile petrecerilor: tombolele
Restaurantul Aurora stă mai bine în ceea ce priveşte gradul de ocupare pentru noaptea dintre ani. Cu toate acestea, au mai rămas şi aici câteva locuri neocupate. Clienţii fideli ai restaurantului şi-au făcut rezervări din timp, pentru a fi siguri că nu rămân pe din afară. „În cea mai mare parte, restaurantul este ocupat. Mai avem foarte puţine locuri libere“, spune Gheorghe Darida, şeful de sală. Meniul pentru o persoană costă 170 de lei şi include mâncăruri alese, de la peşte la preparate din carne de curcan. „Vom oferi o gustare elegantă, băuturi fine, fructe şi desert. Muzica va fi asigurată de formaţia No Comment“, promite Gheorghe Darida. Petrecăreţii vor avea ocazia de a participa şi la o tombolă, al cărei mare premiu este un sejur pentru două persoane la Hotel Violeta din staţiunea Jupiter.   
La club, mai ieftin
Ca în fiecare an, şi clubul Insomnia organizează petrecere în noaptea dintre ani. Aici, un bilet pentru o persoană costă doar 50 de lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite