Satu Mare: O minoră a furat cosmetice dintr-un hypermarket

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 16 ani din Tarna Mare a fost prinsă ieri de o patrulă mixtă formată din jandarm şi poliţist, în timp ce încerca să fure produse cosmetice dintr-un supermarket din Satu Mare. Minora este cercetată pentru furt calificat.

Oamenii legii au intervenit ieri după-masa într-un supermarket, fiind sesizaţi despre o minoră care sustras produse cosmetice fără să le plătească. Tânăra de numai 16 ani din Tarna Mare a intrat la cumpărături într-un supermarket din cartierul Micro 17, ascunzând produse cosmtice sub haine cu scopul de a le sustrage din magazin fără să plătească. Oamenii legii au intervenit în urma unui apel telefonic la 112, reuşind să recuepreze prejudiciul în valoare de 13,32 lei şi să îl restituie părţii vătămate, respectiv supermarketului.
Împotriva tinerei au fost întocmite acte premergătoare în vederea începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii ifnracţiunii de furt calificat. Actele vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite