Satu Mare: O fetiţă de un an şi opt luni a murit după ce a căzut pe scări de la o înălţime de şapte metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de doar un an şi opt luni din localitatea Sărmăşag, judeţul Sălaj, a murit sâmbătă seara  după ce a căzut de pe scările locuinţei bunicilor ei din satul Stâna de la o înălţime de circa şapte metri. Fetiţa a ajuns la spital în comă de gradul II iar la câteva ore a murit.

Medicii sătmăreni nu au reuşit să-i salveze viaţa fetiţei asta după ce timp de două ore au resuscitat-o în continuu. „Primul stop cardiorespirator l-a făcut la Urgenţe unde medicii au reuşit să o resusciteze şi să o intubeze iar al doilea stop l-a făcut în timp ce vroiam să pornim cu ea spre Cluj. A doua oară nu a mai putut fi salvată. Avea un traumatism cranio cerebral acut, fractură de coloană cervicală şi alte traumatisme“, a declarat Mihaela Pop, purtătoruld e cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. „Din fişa de internare rezultă că fetiţa a ajuns la noi la ora 15.30. Decesul a fost declarat la ora 21.15“, spune şi Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al pitalului Judeţean.

Loredana era singură la părinţi

Loredana era singurul copil al familiei Sava din comuna Sărmăşag, judeţul Sălaj. Ea a căzut pe scările locuinţei bunicilor ei din satul Stâna. Din spusele unor localnici, fetiţa se afla acasă împreună cu mama şi bunica ei. „Mama fetei spăla haine în curtea casei iar bunica făcea mâncare în casă. Este o familie de rromi mai înstărită, cu casă cu etaj în construcţie, iar fata a căzut de la primul nivel al scărilor şi s-a oprit la ultimul“, a precizat o angajată a primăriei Socond care nu a dorit să îşi declare identitatea.  

Direcţia pentru Protecţia Copilului Satu Mare a luat cunoştinţă de acest caz.. „Pe noi conducerea spitalului încă nu ne-a anunţat de moartea fetiţei însă dacă poliţia sau procuratura ne va solicita un raport pe partea socială privind familia fetiţei noi îl vom întocmi. Oricum vom demara o anchetă pentru a stabili dacă părinţii se fac vinovaţi de neglijenţă“, a declarat Mihaela Bonea, şefa Serviciului de Intervenţii în Situaţii de Abuz.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite