Satu Mare: Motociclist de 18 ani, accidentat grav pe strada Caişilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer în vârstă de 18 ani a accidentat grav un motociclist. Evenimentul rutier a avut loc aseară, la ora 20.25, pe strada Caişilor din municipiul Satu Mare. Motociclistul se află internat la spital, iar şoferul autoturismului este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Mopedistul în vârstă de 18 ani a pătruns pe o stradă semnalizată cu „Acces interzis” şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un sătmărean în vârstă de 18 ani, care circula regulamentar. În urma impactului, mopedistul a fost grav rănit şi transportat la spital”, spune Ana Lăpuştea Mălăescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.
Deşi accidentul s-a produs din vina motociclistului, conducătorul autovehiculului este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă. „Conform rezultatelor etilotestului, cei doi nu aveau alcoolemie. Cu toate acestea, le-au fost recoltate probe biologice, iar conducătorul auto este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă”, mai spune Mălăescu.
„Mopedistul se află internat în spital cu fracturi la ambele antebraţe, respectiv contuzii la abdomen, torace şi bazin. Fracturile necesită consolidare de 4-6 săptămâni”, spune Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite