Satu Mare: Mort de zece zile, găsit în putrefacţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Huiban în vârstă de 35 de ani a fost găsit decedat în curtea casei în care locuia. Cadavrul era deja în descompunere, fiind mort de aproximativ 10 zile. Bărbatulul a fost descoperit de cumnatul acestuia, care spune că cel mai probabil este vorba de o crimă.

Cristian Huiban a fost descoperit azi după-masa la ora 16.00 de cumnatul său în spatele toaletei din curtea casei în care locuia, imobil situat pe strada Octavian Goga. Vecinii spun că nu îl cunosc pe bărbat, ştiu doar că acesta locuieşte în zonă de un an, de când vechii proprietari au vândut casa.

image

„La ora 16.00 am venit la el şi l-am căutat deoarece din data de 5 iunie nu l-am mai văzut. Atunci a fost ultima oară la noi acasă. Am intrat în casă îngrijorat, deoarece altădată când pleca mereu ne anunţa. I-am găsit cardul scos din telefon, iar în curte, după toaletă, cadavrul care era deja în descompunere”, spune Costel Dănilă cumnatul bărbatului.
La faţa locului s-a deplasat Poliţia, iar la trei ore după descoperirea cadavrului, a sosit şi procurorul Viorel Liloiu pentru a stabili condiţiile în care victima a fost descoperită.

image

„Bărbatul este decedat de mai multe zile, partea de sus a corpului fiind deja în descompunere. La prima vedere pare a fi o crimă, însă mai multe vom afla în următoarele ore”, spune procurorul.
Cumnatul victimei mai spune că cel mai probabil acesta a fost ucis. „Locuia singur în casă, însă deseori veneau prietenii lui de prin alte oraşe şi stăteau chiar cu zilele la el. Obişnuia să consume alcool şi cel mai probabil motivul pentru care a fost ucis e că a băut cu aceşti prieteni şi s-au luat bătaie”., spune cumnatul victimei.
Cadarvul sătmăreanului a fost transportat la prosectură pentru autopsie pentru a se stabili condiţiile şi motivul decesului.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite