Satu Mare: Mopedist accidentat de tren în localitatea Halmeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost transportat cu Ambulanţa de la spitalul din Satu Mare la Baia Mare
Bărbatul a fost transportat cu Ambulanţa de la spitalul din Satu Mare la Baia Mare

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost grav accidentat de un tren personal aseară, în jurul orei 21.45. Acesta a încercat să treacă calea ferată cu mopedul fără să se asigure, ajungând la spital cu traumatism cranio-cerebral acut, respectiv transferat la Baia Mare cu hematop cranian.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost călcat de tren aseară, în jurul orei 21.45, în localitatea Halmeu. „Bărbatul se deplasa cu mopedul, iar la trecerea la nivel cu o cale ferată cu bariere închise nu s-a asigurat. A fost călcat de trenul personal care circula pe ruta Satu Mare–Halmeu”, a declarat Camelia Borz, din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare.
La faţa locului a sosit în câteva minute ambulanţa, iar bărbatul, în stare de inconştienţă, a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor pentru acordarea îngrijirilor medicale. „Bărbatul a fost adus în stare de inconştienţă cu trauamtism cranio-cerebral acut. După primirea îngrijirilor medicale corespunzătoare şi consultaţiile medicilor de specialitate, tânărul a fost transferat la Spitalul Judeţean din Baia Mare, la Secţia de Neurochirurgie”, susţine Mihaela Pop, asistentă-şefă în cadrul Serviciului de Ambulanţă Satu Mare.
„Tânărul a fost transportat la Spitalul din Baia Mare, la secţia de Neurochirurgie. El prezenta hematom cranian, având un cheag de sânge pe creier, ce necesita intervenţia medicilor neurochirurgi”, spune Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite