Satu Mare: Minor reţinut pentru tâlhării, acte de violenţă şi o serie de furturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un minor de 16 ani din municipiul Carei este cercetat de poliţişti pentru două infracţiuni de tâlhării şi alte două fapte de loviri şi alte violenţe, respectiv o serie de furturi, toate comise în perioada august 2010 – mai 2011. El a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

F.B. de 16 ani din oraşul Carei a fost reţinut de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din Carei pentru comiterea mai multor fapte de violenţă.
În seara zilei de 7 aprilie, băiatul a tâlhărit un careian în vârstă de 41 de ani, luându-i bicicleta şi o sumă de bani. În aceeaşi lună, în data de 22, tot seara, el a tâlhărit un alt bărbat de 33 de ani din Negreşti-Oaş. El este suspectat de asemenea în cazul a două fapte de loviri sau alte violenţe,comise asupra a doi careieni, de 38 şi 40 de ani.
Tânărul a fost reţinut ieri pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat magistraţilor de la Judecătoria Carei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite