Satu Mare: Membrii Sindicatului Liber din Învățământ primesc diferențe salariale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protest profesori
Protest profesori

În urma proceselor câștigate recent privind tăierile de salariu de 15,5% din 2009 lunile noiembrie și decembrie, membrii Sindicatului Liber din Învățământ își recuperează o parte din pierderi.

De asemenea s-a câștigat în instanță acordarea sporului de 2% aferentă lunii noiembrie 2009.  De sumele restante beneficiază cadrele didactice, nedidactice și cadrele didactice auxiliare.

Sindicatul Liber din Învățământ Satu Mare, a câștigat procesul privind tăierile de 15,5% din noiembrie și decembrie 2009 la toate școlile unde au membrii.  În mai multe localități din județ s-a reușit punerea în aplicare a acestor sentințe. Profesorii din municipiul Carei și împrejurimi, de asemenea și în zona Tășnad și împrejurimi au primit aceste sume.

Conducerea Sindicatului Liber Satu Mare face demersurile pentru ca de aceste diferențe salariale câștigate în instanță să beneficieze încă acum în luna decembrie și membrii din municipiul Satu Mare, și în alte localități  unde nu s-a reușit până acum punerea în aplicare a acestor sentințe.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite