Satu Mare: Măsuri de ordine publică la Sâmbra Oilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 40 de jandarmi sătmăreni vor veghea la buna desfăşurare a manifestărilor artistice şi culturale de la Sâmbra Oilor, cea mai mare serbare câmpenească din Ardeal care adună anual mii de persoane pe dealul de la Huta Certeze.

Jandarmii vor desfăşura misiuni  de asigurare  a ordinii şi liniştii publice pentru prevenirea infracţionalităţii şi stabillirea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Echipaj de intervenţie rapidă

La nivelul instituţiei este pregătit şi un echipaj de intervenţie care va acţiona la apelurile de urgenţă. Pentru prevenirea incidentelor, conducerea IJJ Satu Mare face un apel către cetăţenii care vor aprticipa la serbarea câmpenească, să evite consumul excesiv de alcool, să nu poarte asupra lor arme albe sau de foc, să asigure încuietorile portierelor la autoturisme, să aducă la cunoştinţa forţelor de ordine eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibile situaţii de pericol şi să ceară, ori de câte ori este nevoie, sprijinul oamenilor legii, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite