Satu Mare: Maşini de 30.000 de euro, furate din străinătate, găsite la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două maşini în valoare de 30.000 de euro, furate din străinătate, au fost descperite ieri în municipiul Satu Mare. Cele două autovehicule au fost descopefrite de către poliţiştii de frontieră care au colaborat cu ofiţeri DGIPI.

Prima maşină, un Seat Leon cu numere de Satu Mare, a fost depistată pe o stradă din oraş în jurul orei 13.30. În urma verificărilor poliţiştii au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat din Ungaria în cursul acestui an. Proprietarul autovehiculului susţine că a cumpărat maşina cu puţin timp în urmă de la un alt sătmărean contra sumei de 10.000 euro.

image

Câteva ore mai târziu, un alt autovehicul, de data aceasta un Volkswagen Touareg, cu numere de Satu Mare a fost oprit pentru control pe o altă stradă. Maşina se află în proprietatea unei societăţi comerciale din judeţ şi era condusă de un sătmărean.
La verificarea efectuată de către poliţiştii de frontieră s-a constatat că autovehiculul figurează ca fiind furat din Italia în cursul acestui an. Cel aflat la volanul maşinii a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că maşina ar fi fost furată.
În ambele cazuri au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt. Cele două autovehicule, în valoare totală de aproximativ 30.000 euro, au fost indisponibilizate la sediul IJPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite