Satu Mare: Maşină plină cu ţigări oprită în municipiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sătmărean de 40 de ani este cercetat de poliţiştii de frontieră sătmăreni pentru evaziune fiscală după ce a fost prins cu 450 de pachete de ţigări în maşina sa. Zoltan Alexandru L. a fost depistat ieri pe strada Aurel Vlaicu. El le-a spus poliţiştilor că intenţiona să vândă ţigările. 

450 pachete de ţigări cu timbru fiscal rusesc au descoperit ieri poliţiştii de frontieră în maşina unui sătmărean de 40 de ani.  Zoltan Alexandru L., a fost oprit de către poliţişti pe strada Aurel Vlaicu, aseară în jurul orei 19.00. Marfa era ascunsă sub bancheta din spate a maşinii. 

Sătmăreanul a declarat poliţiştilor că intenţiona să comercializeze ţigările în pieţele din municipiul Satu Mare. Pe numele său, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal şi ascunderea bunurilor ori a sursei impozabile sau taxabile în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării. De asemenea, autoturismul a fost reţinut până la finalizarea cercetărilor.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite