Satu Mare: Marinela Zegrean Istici cântă la Carei de Ziua Naţională a României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marinela Zegrean Istici, cântă marţi la Carei
Marinela Zegrean Istici, cântă marţi la Carei

Centrul Cultural din Carei organizează marţi, 30 noiembrie de la ora 17.00 la Casa Comunitară Sf. Ladislau (fostul club 9 Mai), un spectacol folcloric, dedicat Zilei Naţionale a României. În data de 1 decembrie de la ora 10.00 la Monumentul Ostaşului  Român se vor depune coroane de flori. 

 În spectacol vor evolua ansambluri folclorice din Satu Mare şi Carei iar invitata de onoare este interpreta de muzică populară Marinela Zegrean Istici din Gherla, însoţită de Trio Ardealul.
 

Marinela Zegrean Istici este o artistă complexă şi completă care a ştiut să împletească într-un mod armonios şi bucuria, dragostea, amarul şi înstrăinarea. Descendentă a unei familii în care muzica populară a fost pusă la loc de cinste, artista a devenit o reprezentantă emblematică a folclorului transilvan în ţară şi în străinătate.
 

Intrarea la spectacol va fi liberă, în funcţie de locurile disponibile în sală.
Tot cu ocazia Zilei Naţionale a României, miercuri 1 decembrie 2010, de la ora 10.00 la Monumentul Ostaşului   Român, va avea loc un moment de reculegere şi se vor depune coronae de flori în memoria celor căzuţi pentru întregirea neamului.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite