Satu Mare: Marfa nevândută de pe tarabele de flori ajunge la gunoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar doi din cei 11 comercianţi de flori îndură frigul de minus 2-3 grade din această iarnă. Ei nu renunţă să îşi scoată marfa la vânzare, spunând că afacerea trebuie să meargă indiferent de anotimp, chair dacă o parte din marfă ajunge în cele din urmă la coşul de gunoi.

Din cei 11 comercianţi de flori autorizaţi de Primărie, doar doi îşi mai scot marfa la vânzare la temperaturile scăzute din această iarnă, chiar dacă astfel îşi pierd zilnic aproape jumătate din marfa, care din cauza temperaturilor prea scăzute se ofilesc.
Tasko Alexandru, unul din cei doi comercianţi care îndură frigul pentru a vinde flori în Parcul Libertăţii, spune că vânzarea merge foarte prost şi este nevoit să arunce zilnic o parte din marfă. „Acum, la minus 2-3 grade nu vindem decât de 80 - 100 de lei, într-o zi, dar fiind puţini comercianţi pe platou iarna, e bine şi aşa. Zilnic aruncăm aproape jumătate din marfă pentru că florile se ofilesc. Chiar azi am aruncat 100 de fire de trandafiri rămase de ieri“, spune comerciantul.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite