Satu Mare: Manechin la şapte ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de copii din grădiniţele şi şcolile sătmărene urmează cursuri de modelling la Satu Mare. De la vârste fragede, micuţii visează să devină model sau manechin, o parte dintre ei înscriindu-se la cursurile de gen.

Sunt fete şi băieţi cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani, care se prezintă săptămânal la orele de coregrafie de la Centrul Cultural G.M.Zamfirescu. „Cel mai mic dintre cei care au participat la prezentări de modă are 7 ani, însă avem şi copii de 4 ani care vin la cursuri. În general, toţi cei care vin la ore şi-au găsit în modelling o pasiune pe care vor să o dezvolte mai departe. Ei au mari şanse să devină modele de succes pe viitor“, a declarat Dayana Dobraş, instructorul-coregraf al agenţiei Gaby’s Models. Coregrafa susţine că îşi selectează viitorele modele după anumite criterii, cele mai importante fiind aspectul fizic plăcut şi să fie sociabili. 

Imaginea unui magazin
Maria Clara Supuran, de 9 ani, are modellingul în sânge de la 4 ani. În plus, este şi imaginea unui magazin cu articole pentru copii. „Are un portofoliu bogat. Noi n-am împins-o de la spate. Şi-a dorit de mică să fie model. Îi place mult să pozeze. Chiar dacă are un program foarte încărcat, Maria nu neglijează învăţătura“, explică Orhideea, mama fetiţei.

Victoria Pop era o fire timidă până să se apuce de modelling. Acum este răsfăţata agenţiei. „La prima prezentare de modă am avut emoţii că va refuza să intre pe scenă sau se va împiedica însă m-am înşelat. Sunt tare mândră de ea“, a declarat Monica, mama Victoriei. Plata taxei lunare este de 30 de lei.

Declaraţie: „Se ajută între ei, sunt nişte scumpi. Cred că e mult mai uşor să lucrezi cu ei decât cu modelele adulte, deoarece între ei nu există invidie, ci doar prietenie“. Dayana Dobraş, coregraf

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite