Satu Mare: Mâine se afişează rezultatele la concursul de titularizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorii care au susţinut examenul de titularizare vor afla abia mâine rezultatele exemenului, care se vor afişa în cele două centre: Colegiul Naţional „Doamna Stanca“ şi Grup Şcolar „Constantin Brâncuşi“ Satu Mare. 516 profesori s-au prezentat la concurs, iar cei nemulţumiţi de note pot depune contestaţii.

În acest an, sunt scoase la concurs, 678 de posturi, 36 titularizabile şi 642 netitularizabile. Din cei 608 candidaţi înscrişi să participe la proba scrisă a concursului din 14 iulie, s-au prezentat 516. Cei mai multi absenţi au fost la Educatoare, secţia română-14, Limba engleză-9, Istorie-7, Educație fizică și sport-6. Opt candidaţi s-au retras din examen din motive personale. Nici un candidat nu a fost eliminat din examen.

Afişarea rezultatelor se va face în 18 iulie 2010,  la afişierul centrelor de concurs. Candidaţii nemulţumiţi de notele obţinute vor putea depune contestaţii în 18-19 iulie 2010, la centrele de concurs.

Rezultatele finale, după contestatii, se vor afişa în 21 iulie 2010.

 
Repartizarea  candidaţilor admişi la concurs se va desfăşura după următorul grafic:
+    22-23 iulie 2010 - şedinţă publică de repartizare a candidaţilor care au obţinut minim nota 7, pe posturi titularizabile
+   25 iulie 2010 - şedinţă publică de repartizare a candidaţilor titulari, care solicită detaşare
+    27-30 iulie 2010 –  şedinţă publică de repartizare a candidaţilor cu note mai mari sau egale cu 5, pentru suplinire

Toate şedinţele publice se vor desfăşura la centrele de concurs (unde au fost depuse dosare de înscriere, respectiv la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” Satu Mare şi Grup Şcolar „Constantin Brâncuşi” Satu Mare), pe discipline, după un grafic ce va fi comunicat în timp util.
Candidaţii care au obţinut note mai mici decât 5 şi doresc să participe la concursul de suplinire din 6 august 2010 îşi vor revalida fişele de înscriere în perioada 3-4 august 2010, după un grafic şi intr-o locaţie ce vor fi anunţate ulterior.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite