Satu Mare: Mai puţine amenzi pentru şoferii sătmăreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii rutieri au aplicat ieri 124 de amenzi şoferilor/Foto: Arhivă
Poliţiştii rutieri au aplicat ieri 124 de amenzi şoferilor/Foto: Arhivă

Poliţiştii sătmăreni au acţionat ieri pe drumurile publice în vederea prevenirii evenimentelor rutiere. În cadrul acţiunii de ieri, oamenii legii au aplicat  127 de sancţiuni contravenţionale în cuantum total de 6.000 de lei.

În urma acţiunilor de prevenire a evenimentelor rutiere, poliţiştii rutieri au aplicat pe parcursul zilei de ieri un număr de 127 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 6.000 de lei. Amenzile au vizat 24 de şoferi care nu au respectat regimul legal de viteză, 10 care nu au purtat centurile de siguranţă, 4 conducători de mopede, 10 de biciclişti, 5 şoferi care nu aveau asupra lor toate documentele necesare şi alţi 22 care conduceau autovehicule cu diferite defecţiuni tehnice. Au mai fost amendaţi şi 11 pietoni şi patru căruţaşi.
Totodată, au fost ridicate patru permise de conducere în vederea confiscării, dintre care trei pentru neacordare de prioritate şi unul pentru depăşire neregulamentară.
Numărul sancţiunilor contravenţionale aplicate în trafic a fost de până la trei ori mai mic comparativ cu celelalte zile ale lunii, când poliţiştii au aplicat peste 200 de sancţiuni zilnic, în cuantum de peste 20-25.000 de lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite