Satu Mare: Magazinele de vise se dau redeschise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul din cele trei magazine etnobotanice din Satu Mare, închise în urma modificărilor legislative, și-a anunțat clienții că astăzi va relua comercializarea substanțelor etnobotanice. Până la ora 14.00, acesta nu și-a deschis însă porțile. Potrivit anunțului postat la intrarea în magazin, dar și a anunțurilor transmise prin SMS clienților, „magazinul de vise“ ar urma să redeschidă.

Potrivit anunțului postat la intrarea în magazin, dar și a anunțurilor transmise prin SMS clienților, „magazinul de vise“ ar urma să redeschidă.

Highway SRL, magazinul etnobotanic situat pe strada Mihai Viteazu, lângă Școala Generală numărul 1 „Grigore Moisil“, și-a anunțat clienții, printr-un afiș postat pe ușa magazinului, dar și prin SMS-uri trimise clienților, că va redeschide în data de 27 aprilie. Până la ora 14.00 acesta nu a reluat însă comercializarea mărfurilor etnobotanice.

Guvernul a decis să interzică produsele și substanțele etnobotanice, mai exact 36 de astfel de plante halucinogene al căror consum a crescut în rândul tinerilor. Producătorii din străinătate se pare că vor furniza noi produse care nu figurează pe lista substanțelor interzise.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite