Satu Mare: Jurnalistul și scriitorul Fodor Istvan s-a stins din viață

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou jurnalist de excepție și scriitor sătmărean, Fodor Istvan, s-a stins din viață în acest weekend. Tragedia s-a petrecut sâmbăta dupămasa, când Fodor a plecat la Turulung la un meci de fotbal, iar peste o oră familia a fost anunțată despre tragedie.

La nici jumătate de an de la decesul jurnalistului-scriitor Iosif Țiproc, un alt gazetar cunoscut în rândul oamenilor, a trecut în neființă. Fodor Istvan era o personalitate cunoscută, în special în comune și sate, unde era pe drumuri zi de zi pentru materialele sale de presă, dar și pentru cărțile la care lucra în paralel.
Fodor Istvan s-a născut la data de 24 aprilie 1976, având o experiență de mai bine de 15 ani în jurnalistică, dar și publicistică. La nici 35 de ani, el era printre cei mai cunoscuți jurnaliști maghiari, având o activitate bogată atât în ziaristică, cât și în publicistică. În urmă cu doi ani și-a publicat prima carte, intitulată ”Povești din traista reporterului”, în care a descris poveștile oamenilor din locurile sătmărene pe care le-a străbătut în lung și-n lat de-a lungul anilor.
După ce în toamnă și-a pierdut mama, Fodor Istvan a decedat la vârsta de 34 de ani, lăsând în urma sa o soție iubitoare și doi copii minunați. Condoleanțe familiei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite