Satu Mare: Începe o nouă acţiune „marea debarasare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) anunţă desfăşurarea unei noi ediţii a campaniei naţionale „Marea Debarasare”, campanie în cadrul căreia şi sătmărenii pot scăpa de toate deşeurile electronice pe care le deţin.

„Marea debarasare” se va desfăşura în zilele de 1 şi 2 octombrie, deoarece în 25 septembrie Ministerul Mediului şi al Pădurilor a sprijinit o altă acţiune eco, „Let’s Di It, Romania!”.
Acţiunea de vineri respectiv sâmbăta se va desfăşura pe raza municipiilor Satu Mare şi Carei, fiind stabilite opt puncte de colectare pentru Satu Mare unde localnicii îşi pot depune deşeurile, iar la Carei deşeurile să fie depuse în faţa locuinţelor, urmând ca firma de salubrizare să le ridice.
Punctele de colectare din Satu Mare sunt următoarele: strada Dara colţ cu Liviu Rebreanu, Trandafirilor colţ cu Ion Ghica, Gabriel Georgescu colţ cu Bujorului, Odoreului colţ cu Botizului, Decebal colţ cu Cetăţii, Păuleştiului colţ cu Jubileului, Vulturului colţ cu Cerbului respectiv Piaţa Rodului din cartierul Micro 16.
Primele două astfel de campanii s-au bucurat de succes la nivelul municipiului Satu Mare, în luna martie fiind colectate 21,4 tone de deşeuri, iar în iunie 8,17 tone.
APM face apel către toţi cetăţenii să se implice în această campanie pentru a reuşi performanţa de a strânge în medie 4 kg de deşeuri electrice şi electronice/locuitor.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite