Satu Mare: Încep înscrierile la cursurile de educaţie antreprenorială pentru femeile manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeile manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii sunt aşteptate să se înscrie la cursuri de educaţie antreprenorială. Sesiunea de înscrieri începe azi, 2 mai, şi se va încheia pe data de 6 mai, ora 16.30.    

Cursurile vor avea o durată de 4 zile şi se vor organiza în 8 locaţii, conform unui calendar care este afişat pe site-ul www.aippimm.ro . Numărul maxim de cursante pentru fiecare locație este de 30. Obiectivul programului îl constituie promovarea unui sistem de informare şi instruire care să faciliteze mobilitatea femeilor pe piaţa forţei de muncă şi dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale acestora în scopul implicării lor în structuri economice private.

Persoanele interesate să participe la aceste cursuri pot obţine informaţii suplimentare de la Centrul de Informare, Asistenţă şi Instruire Satu Mare situat în clădirea Camerei de Comerţ şi Industrie, strada Decebal nr 4. etaj II, cam 203, persoană de contact: Cristian RAŢIU. Telefon:  0757-108574 sau e-mail: cristian.ratiu@aippimm.ro .



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite