Satu Mare: Incendiu de proportii la Tasnad. Arde fabrica de mobila (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La fabrica de mobila din Tasnad a izbucnit un incendiu de proportii in urma cu aproximativ o ora si jumatate. Sapte autospeciale cu apa si spuma de la Satu Mare, Carei si Tasnad si echipaje impresionante de pompieri lupta sa stinga flacarile. 

Vezi aici imagini de la fata locului

La fata locului s-a deplasat si seful ISU Somes Satu Mare, colonelul Iulian Burz. „Incendiul s-a extins cu repeziciune si a cuprins o suprafata foarte mare din fabrica. Incercam sa oprim extinderea flacarilor si sa stingem incendiul. Cauza incendiului nu poate fi stabilita deocamdata si nici pagubele materiale„ a declarat colonelul Iulian Burz de la fata locului. Acesta a mai precizat ca in apropierea fabricii de mobila se afla un post-trafo-electric care alimenteaza cu energie electrica o mare parte din locuintele tasnadenilor si ca acest post a fopst izolat de incendiu. „Speram sa nu ajunga flacarile si aici. Cit timp suntem noi aici postul este in siguranta„, a mai precizat colonelul.

Fabrica apartine unui om de afaceri bucurestean, Marius Tirle. Activitatea fabricii era axata pe exportul mobilei, in special in Danemarca. La ora izbucnirii incendiului, dupa ora 16.00, muncitorii tocmai isi incheiasera activitatea pe ziua de azi si se pregateau sa plece acasa. Martori oculari spun ca nu sunt victime omenesti.

In urma cu putin timp la o sectie mai mica situata in spatele fabricii a izbucnit un alt incendiu. Aceasi martori oculari spun ca acoperisul fabricii a ars in totalitate dar si numeroase birouri. Increndiul a izbucnit la sectiile de diluanti si vopsele dupa care s-a extins cu repeziciune. Nu este exlusa nici varianta unei incendieri intentionate, angajatii fiind revoltati ca nu si au primit salariile, sustin sursele noastre

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite